Elektrische tourfiets 

Onze elektrische fietsen zijn van alle gemakken voorzien.  Een verstelbaar stuur, groot kleurendisplay, 8 versnellingen en wel 9 standen voor trapondersteuning. Tel daar de extra zware accu bij, en je kunt comfortabel vele kilometers maken.

Luxe elektriscche bakfiets

Hond mee, kinderen erin en gaan!

Onze elektrische bakfiets is super handig. gemakkelijk in gebruik, stabiel door de 3 wielen en je hoeft niet hard te trappen.

Met deze bakfiets fiets je op je gemak de boulevard op terwijl je bak volgeladen zit met je huisdier, kind(eren) spullen of zelfs een volwassene. 

 

Elektrische mini Fatbike

Wil je eens iets anders?

Kies dan voor onze Lil' Buddy!

Deze Electrische mini Fatbike is ontzettend leuk om mee op pad te gaan. Gegarandeerd een hoop plezier en bekijks. De Lil' Buddy heeft 7 versnellingen en een middenmotor, dus ondanks zijn uiterlijk, toch geschikt om een eind te fietsen. De fatbikes zijn ook heel leuk om onverhard te rijden, maar zijn NIET geschikt voor het strand.

Dames/Junior cruiser

Deze leuke cruiser zorgt ervoor dat je echt dat zomer gevoel krijgt! 

Een vrolijk model voor jong en oud, mits je niet al te lang bent. 

De perfecte fiets om lekker over de boulevard te cruisen en een geschikt terrasje uit te zoeken voor een verfrissend drankje!

met handig transportrekje voorop voor je tas.

 

 

Bakkersfiets

Onze bakkersfietsen zijn voorzien van 3 versnellingen, een bagagedrager met hippe houten inleg en een rek aan de voorkant waar je je spulletjes op kwijt kan, of misschien wel de picknickmand!

Fietst heerlijk, (lekker stevig maar licht,) ideaal voor een dagje strand of om walcheren te verkennen.

Damesfiets 3 versnellingen

 

De Altec Delta fiets is een elegante en comfortabele stadsfiets/tourfiets. Door het lichte aluminium frame en de verstelbare stuurpen zijn deaze fietsen wel heel comfortabel. De Altec Delta is de perfecte fiets voor in de stad of een rondje Walcheren. Deze fiets heeft namelijk 3 Shimano versnellingen en betrouwbare Shimano handremmen voor en achter. 

 

Damesfiets 

Geen versnellingen nodig? Ook dan hebben we een toffe fiets om Vlissingen en omstreken te verkennen.

In een leuke, vrolijke kleur waar je mee gezien mag worden, waan je je extra op vakantie. 

Zorg wel voor een rugzak of gemakkelijke schoudertas, want de fiets heeft geen bagagedrager. Daarentegen is dit de voordeligste fiets in ons assortiment.

Kinderfietsen

 

Onze kinderfietsen zijn stoer, degelijk, en kunnen tegen een stootje. Natuurlijk compleet met verlichting en slot, zoals wij al onze fietsen afleveren. 

 

Fietskarren

 

Onze fietskar voor kinderen is geschikt voor 1 of 2 kindjes en passen achter de bakkersfietsen en onze elektrische fietsen. 
de fietskarren voor honden is geschikt voor kleine en grote honden (tot 45 kilo). Ook deze passen achter onze bakkersfietsen en elektrische fietsen.