Elektrische tourfiets 

Onze elektrische fietsen zijn van alle gemakken voorzien.  Een verstelbaar stuur, groot kleurendisplay, 8 versnellingen en wel 9 standen voor trapondersteuning. Tel daar de extra zware accu bij, en je kunt comfortabel vele kilometers maken.

E-Chopper

Geen zin om te trappen? Kies dan voor onze E-choppers!

Een super leuke ervaring, lol gegarandeerd.

Ontdek Walcheren op een unieke, ontspannen en milieuvriendelijke manier.

Fluisterstil en emissievrij. Perfect om door het mooie landschap te rijden.

let op! je dient wel in het bezit te zijn van een (scooter)rijbewijs.

Dames/Junior cruiser

Deze leuke cruiser zorgt ervoor dat je echt dat zomer gevoel krijgt! 

Een vrolijk model voor jong en oud, mits je niet al te lang bent. 

De perfecte fiets om lekker over de boulevard te cruisen en een geschikt terrasje uit te zoeken voor een verfrissend drankje!

 

 

Bakkersfiets

Onze transportfietsen zijn voorzien van 3 versnellingen, een bagagedrager met hippe houten inleg en een rek aan de voorkant waar je je spulletjes op kwijt kan, of misschien wel de picknickmand!

Fietst heerlijk, voorzien van alle gemakken, en de fiets om kilometers mee te maken! 

Damesfiets

 

De Altec Delta fiets is een elegante en comfortabele stadsfiets/tourfiets. Door het lichte aluminium frame en de verstelbare stuurpen zijn onze fietsen wel heel comfortabel. De Altec Delta is de perfecte fiets voor in de stad of een rondje Walcheren. Deze fiets heeft namelijk 3 Shimano versnellingen en betrouwbare Shimano handremmen voor en achter.

 

Kinderfietsen

 

Onze kinderfietsen zijn stoer, degelijk, en kunnen tegen een stootje. Natuurlijk compleet met verlichting en slot, zoals wij al onze fietsen afleveren. 

 

Fietskarren

 

Onze fietskar voor kinderen is geschikt voor 1 of 2 kindjes en passen achter de bakkersfietsen en onze elektrische fietsen. 
de fietskarren voor honden is geschikt voor kleine en grote honden (tot 45 kilo). Ook deze passen achter onze bakkersfietsen en elektrische fietsen.